Meny Stäng

Om oss

Barn som lägger sig till med goda läsvanor kommer att ha glädje av det resten av livet, visar forskningen. Vi som startat den här butiken är ett gäng barnbibliotekarier och det är en stor glädje att det som började som ett hobbyprojekt vid sidan av nu är en verksamhet som växer så att det knakar!

En pocketbok får alltid plats

Barn är inga boksamlare utan slukar sina böcker med hull och hår. Det kan sätta sin spår på böckerna och det är bland annat därför det är så tacksamt med barnböcker i pocketformat. Vårt mål är att uppmuntra alla barn till mer läsning, och till att älska böcker! Eftersom en pocketbok inte kostar så mycket kan du uppmuntra ditt barn till läsning genom att alltid köpa hem nya spännande titlar. Barnböcker i pocket kan följa med överallt eftersom de är lätta och inte tar så mycket plats. I och med det kan barnet läsa helt på sina egna villkor, när läslusten faller på.

Allt du kan tänka dig i bokväg

Hos oss hittar du barnböcker i pocket från såväl aktuella samtida författare som klassiska verk. Vi har böcker som finns med på de flesta topplistor men också våra egna favoriter från mindre kända författare. Här finns således mycket att upptäcka för bokälskande barn och deras föräldrar!

X